Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Medusa Office - nieuwe webbased applicatie voor MKB

Medusa Office biedt het MKB de oplossing om de vele processen rondom uw relaties, projecten en personeel helder vast te leggen, inzichtelijk en beheersbaar te maken.

 • Herkent u de volgende situaties?
 • Snel de gegevens van een klant opzoeken
 • Tijdens telefoongesprek met een klant alle eerdere gesprekken en afspraken bij de hand hebben
 • Tijdens salesoverleg een overzicht hebben van alle uitstaande offertes
 • Plannen en prioriteit aanbrengen in werkzaamheden per medewerker
 • Gezamenlijke afspraak plannen in online agenda
 • Overzicht van gewerkt uren t.b.v facturatie
 • Medewerker thuis bellen voor een dringende vraag

Medusa Office stelt u in staat snel en efficiënt met de juiste antwoorden te komen.

Medusa Office is als webbased applicatie optimaal bereikbaar vanaf elke werkplek met internetverbinding. Installatie van aparte software is overbodig. De gangbare breedbandverbindingen zoals ADSL /SDSL en kabel zijn ruimschoots voldoende om prettig en snel met de applicatie te kunnen werken. Op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid zijn diverse oplossingen voor handen om gegevens bijvoorbeeld te versleutelen en de data volgens een strak schema te backuppen.

Overzicht belangrijkste functies
Medusa Office heeft een aantal belangrijke functies geïntegreerd in één omgeving. U krijgt een korte omschrijving van de beschikbare onderdelen:

 • Relaties - het ideale hulpmiddel om klantgegevens en -contacten overzichtelijk bij te houden. Alle gegevens van een relatie overzichtelijk bij elkaar naast de gebruikelijke (bedrijfsnaam, adres, tel. etc) ook contactpersonen, gespreksnotities/actiepunten en links naar offertes en projecten.
 • Projecten - een welkome ondersteuning binnen het projectmanagement Relevante projectinformatie zoals de omschrijving, begin- en einddata, de status, de gekoppelde werkbrieven (taken per medewerker) een link naar de planning en de communicatie met de klant.
 • Offertes - goede voorbereiding op toekomstige projecten Accountmanagers krijgen een goed overzicht van alle uitgebrachte offertes en de offertestatus waarbij gefilterd kan worden op klant, periode, status.
 • Uren - de urenverantwoording, essentieel voor het beheersen, beoordelen en factureren van projecten. Elke medewerker registreert zijn/haar eigen gewerkte uren. De uren worden toegekend aan de werkzaamheden die omschreven en begroot staan in de werkbrieven. De projectmanager kan gedetailleerde urenoverzichten opvragen per medewerker, project en/of werkbrief.
 • Agenda - op elk moment op de hoogte zijn van elkaars agenda Deze gemeenschappelijke voorziening stelt iedere medewerker in staat om afspraken in één centrale agenda vast te leggen. Naast het inzicht in gemeenschappelijke agenda, zijn er diverse instellingen voor de presentatie. Ook is synchronisatie met PDA mogelijk.
 • Prikbord - tips, acties en wetenswaardigheden die medewerkers onderling kunnen uitwisselen. Van elke prikbordbericht kan vastgelegd worden om welk type bericht het gaat, voor interessant en of er een koppeling met project is.
 • Medewerkers - informatie over personeel direct onder handbereik Nuttige gegevens voor de interne organisatie betreffende medewerkers zoals telefoon (zakelijk en privé), e-mail, rechten binnen Medusa Office, Sofi-nummer, dienstverband, etc.
 • Onderhoud - instellingen en tabellen die verband houden met andere onderdelen, zoals benamingen standaard werkbrieven, categorieën etc.

Voor de meeste functies is een uitgebreide zoekfunctie beschikbaar, om snel de gewenste relatie, project of offerte terug te vinden. Hierbij is zoeken op basis van meerdere criteria mogelijk.

Alle gegevens zijn eenvoudig te beheren. Het aanmaken, wijzigen of verwijderen is mogelijk mits de medewerker hiervoor geautoriseerd is.

De rechten van gebruikers bepalen in hoeverre ze toegang krijgen tot bepaalde onderdelen en of ze hier mogen wijzigen en verwijderen.

Meer informatie
Heeft u behoefte aan nadere toelichting, een demonstratie of een vrijblijvende kennismakingsgesprek, dan kunt u contact openen met Angelic Engel of Henk Koning. (info@medusa.nl) Zij kunnen gericht ingaan op uw specifieke situatie.


Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

  Delen
 

Zegt het
voort

Product aanbod

Berichten

Naar bovenkant pagina