• op reis of thuis gegevens bereikbaar waar je maar wilt, rugzak

Gegevens bereikbaar waar je maar wilt

Op reis, thuis of op kantoor

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Intranet/extranet

Het intranet en extranet vormt binnen veel organisaties een centrale plek om interne informatie te delen met medewerkers of vaste klanten.

Centraal, actueel en altijd bereikbaar

Intranet

Met een intranet kun je interne informatie tussen medewerkers breed beschikbaar te maken en uit wisselen. Dit stelt je in staat om op kantoor, thuis of welke locatie dan ook de informatie te benaderen en te gebruiken.

 

Extranet

Wanneer een organisatie informatie of diensten toegankelijk wil maken voor bijvoorbeeld alleen klanten, partners of leveranciers dan noemt men dat een extranet.

 

Voor beide varianten biedt Medusa verschillende flexibele of maatwerk oplossingen. Je kunt je medewerkers een veilige en overzichtelijke omgeving bieden die optimale communicatie en kennisdeling mogelijk maken.
De belangrijkste eigenschappen die we belangrijk vinden hierbij zijn:

  • Gebruiksvriendelijk CMS (eenvoudig beheer van de informatie)
  • Gebruikersmodule voor autorisatie en beheer van gegevens van medewerkers
  • Uitgebreide zoekfunctie
  • Uitbreidbaar met vele modulen of speciaal maatwerk (urenregistratie, nieuws, CRM, verlofmodule, evenementen beheer, speciale informatie per gebruiker tonen etc.)
Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Centraal, actueel en altijd bereikbaar

Recent

Grafigids

De Grafigids is een naslagwerk voor professionals in de grafische sector, op papier en op het web. Alle spelers in de sector staan per regio duidelijk gegroepeerd. De zoektocht naar gespecialiseerd drukwerk, specifieke reclamebehoeften of unieke gadgets en technieken wordt zo eenvoudiger.

HBnieuws

'Lever je eigen nieuws aan voor jouw wijk of dorp' is het motto van deze opdrachtgever. De initiatiefnemer heeft verschillende websites om in deze behoefte van lokale gemeenschappen te voorzien.

Simple Simon

Met hun slimme werkbon app zijn zij marktleider met duizenden gebruikers in vele branches verspreid over 17 verschillende landen. Met hun webapp houd je eenvoudig overzicht door middel van digitale werkbonnen.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina