• team, werklieden op de steigers

OK, dat regelen we!

We steken graag de armen uit de mouwen voor onze klanten.

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Ons team

Om multimedia projecten compleet, succesvol en op tijd te kunnen afronden is de inzet van specialisten uit verschillende disciplines noodzakelijk. Het team van Medusa is samengesteld uit een mix van adviseurs, ontwerpers  en programmeurs die in projectteams nauw met elkaar samenwerken om de 'klus te klaren'.

Vast team per project

Elk projectteam is zorgvuldig afgestemd op de aard en het onderwerp van het project en staat onder leiding van een coördinator. Voor jou als opdrachtgever is deze coördinator het centrale aanspreekpunt waar het gaat om de algehele uitvoering. Naast vakkennis en ervaring staat de betrokkenheid met onze klanten en teamgeest centraal.

 
Het team van Medusa bestaat uit 12 vaste medewerkers. Daarnaast zijn bijna het gehele jaar 2 stagiaires aanwezig omdat wij het ook belangrijk vinden dat studenten enige werkervaring op kunnen doen.

 

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie of wilt je vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Angelic Engel - angelic@medusa.nl
Henk Koning - henk@medusa.nl

 

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

We staan klaar
voor jou

 

Recent

EE Label Factory

Via deze website kunnen klanten geweven en geprinte labels samenstellen, zoals maat- en waslabels of hangtags. Duurzame productie is een van de kernwaarden.

Claassen Moolenbeek & partners

Dit landelijk netwerk van partners biedt ondernemers expertise om hun strategie te verbeteren en ze adviseren bij overname en financiering.

Grafigids

De Grafigids is een naslagwerk voor professionals in de grafische sector, op papier en op het web. Alle spelers in de sector staan per regio duidelijk gegroepeerd. De zoektocht naar gespecialiseerd drukwerk, specifieke reclamebehoeften of unieke gadgets en technieken wordt zo eenvoudiger.

Naar bovenkant pagina