Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Websites

Medusa ontwikkelt websites van vormgeving tot en met de complete realisatie of het nu gaat om een nieuwe website of de restyling van een bestaande website.

Naast de huisstijl houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de navigatie, de laadtijd, de verschillende apparaten (computer, tablet of smartphone) en beeldschermgroottes (beeldresoluties). Hierbij houden we de beoogde doelgroepen scherp in de gaten. Medusa gelooft niet in standaardoplossingen maar we bepalen en ontwikkelen per klant het best passende  webconcept.


Drie soorten onderhoudsomgevingen kunnen als basis liggen van deze websites:

 

Medusa CMS

We hebben een eigen Medusa CMS ontwikkeld waarmee wij al vanaf het jaar 2000 vele websites hebben uitgerust. Dit CMS is erg gebruiksvriendelijk en modulair inzetbaar. Ook maatwerk is hier heel gemakkelijk aan toe te voegen. 

 

WordPress

Naast ons eigen CMS gebruiken we ook vaak WordPress voor het onderhoudbaar maken van websites. Ook hiervoor kan Medusa maatwerk applicaties ontwikkelen.

 

Databel

Een derde variant is Databel. Dit is een compleet pakket dat je afneemt en betaalt met een maandelijks abonnement. Hiermee kun je snel een website (eventueel met webshop) realiseren met een compleet CMS inclusief allerlei modules zoals bijvoorbeeld nieuws en formulieren. Databel heeft als basis het Medusa CMS, maar is zodanig uitgebreid dat niet alleen de complete website maar ook het design onderhoudbaar is.

 

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Afgestemd op
je behoefte

Recent

Simple Simon

Met hun slimme werkbon app zijn zij marktleider met duizenden gebruikers in vele branches verspreid over 17 verschillende landen. Met hun webapp houd je eenvoudig overzicht door middel van digitale werkbonnen.

Best Design Sanitair

Best-Design Sanitair is al meer dan 40 jaar actief in de sanitair branche en inmiddels een gerenommeerd merk dat synoniem staat voor trendsettend design, kwaliteit en service.

Airios

Aantal schermen van de gebruikersinterface van een ventilatie- en verwarmingssysteem, gebruikt om een in ontwikkeling zijnde applicatie te presenteren op beurzen in een browser op een groot touchscreen. Gerealiseerd met javascript in html en deels geanimeerd.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina