• ons gereedschap ziet er iets anders uit, gereedschappen

Ons gereedschap ziet er iets anders uit

Maar is even onmisbaar voor een goede dienstverlening.

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Onderhoud/service

Om verschillende redenen kan website onderhoud noodzakelijk zijn. Je moet hierbij denken aan het actualiseren van de inhoud of het aanvullen of verbeteren van bepaalde informatie of online diensten. Ook zoekmachines geven hogere ranking aan webpagina's die vaker gewijzigd worden.

Door gebruik te maken van een online onderhoudsomgeving kun je zelf de website onderhouden wanneer je maar wilt. Voor die klanten die niet de website zelf willen beheren of die een uitbreiding of aanpassing uit willen laten voeren is Medusa altijd bereikbaar tijdens kantooruren. Dit geldt ook voor de vakantieperioden (zomer, voorjaar, herfst en tussen Kerst en Nieuwjaar).

Onderhoud
Vragen, zoals wijzigingen of problemen, kunnen gemaild worden naar support@medusa.nl of per telefoon doorgegeven worden. Indien een klant een strippenkaart afneemt, dan worden de wijzigingen direct uitgevoerd.
Indien geen strippenkaart afgenomen is, dan wordt elke gewenste wijziging inhoudelijk beoordeeld en voorzien van kosten- en tijdsindicatie. Als de opdrachtgever akkoord gaat met de voorgestelde kosten en planning, dan worden de wijzigingen uitgevoerd.
Het streven is om aanvragen binnen 1 werkdag te beantwoorden of uit te voeren.

Technisch beheer
Het is raadzaam om regelmatig in de gaten te houden of de website, app of applicatie nog goed werkt in de browsers op verschillende platformen omdat deze browsers nogal eens nieuwere versies ontwikkelen.
Bij Wordpress is het verder ook verstandig om de upgrades van Wordpress in de gaten te houden om ontdekte gaten zo snel mogelijk te dichten en zo dus het hacken van websites te voorkomen.

Servicecontract
Voor bijvoorbeeld het nakijken van goede browser werking en upgraden van Wordpress websites, biedt Medusa Service contracten aan om je te ontzorgen.
Een servicecontract houdt in dat Medusa een vast aantal uren per maand reserveert om de opdrachtgever van dienst te zijn tegen een vast gereduceerd tarief. Werkzaamheden die binnen dit servicecontract uitgevoerd worden zijn:

  • Periodiek testen of de website en CMS nog goed werkt in verschillende browsers
  • Het uitvoeren van wijzigingen in verband met gewijzigde browsers
  • Periodiek upgraden van het CMS
Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Constante controle en aanpassing van website is raadzaam

Berichten

Recent

e-4motion

Webshop in 4 talen voor een specialist in elektrische vouwfietsen. Waarbij de uitgangspunten zijn: gemak, ontspanning & milieu.

Best Design Sanitair

Best-Design Sanitair is al meer dan 40 jaar actief in de sanitair branche en inmiddels een gerenommeerd merk dat synoniem staat voor trendsettend design, kwaliteit en service.

EE Label Factory

Via deze website kunnen klanten geweven en geprinte labels samenstellen, zoals maat- en waslabels of hangtags. Duurzame productie is een van de kernwaarden.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina