Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Werkwijze

Medusa gaat bij het ontwerp- en ontwikkelingsproces volgens een gecontroleerd en gefaseerd traject te werk.

Indien gewenst kunnen ook deeltrajecten uitgevoerd worden. 

 

De fases zijn:

 

1. Initiële fase

Doelstelling in deze fase is om samen met jou te bepalen wat je precies wil bereiken met de website, app of applicatie en waar je kansen liggen. Indien de wensen duidelijk zijn dan wordt deze fase afgesloten met een offerte en een planning. Indien gewenst kan bepaald worden of eerst een advies traject zal worden gestart om te onderzoeken wat de wensen en oplossingen zijn.

2. Advies

In deze adviesfase definiëren we nader zaken als doelstelling, doelgroep(en), functionele en technische haalbaarheid om uiteindelijk te komen tot een weloverwogen advies. De resultaten uit de adviesfase worden opgenomen in een projectvoorstel dat als basis kan dienen voor de realisatiefase. Naast de projectomschrijving zijn kosten en planning in dit voorstel overzichtelijk uitgewerkt.

3. Ontwerp

In deze fase wordt aan de hand van het projectvoorstel en/of offerte de uitvoering gestart. Het ontwerpen staat in de deze ronde centraal. Samen met jou evalueren we de ontwerpvoorstellen en stellen die waar nodig bij.

4. Realisatie

De projectomschrijving en/of offerte en de goedgekeurde ontwerpvoorstellen vormen de basis voor de realisatiefase. In stappen werken we het geheel technisch uit. Afgeronde deelproducten koppelen we terug. Deze werkwijze waarborgt de kwaliteit van het eindproduct en optimale sturing en betrokkenheid.

5. Testen & online plaatsen

Medusa plaatst na afronding van de ontwikkelwerkzaamheden en een intern testprogramma de website, app of applicatie in een aparte testomgeving. Je krijgt de gelegenheid een compleet werkende versie te testen, te vullen en te beoordelen. Zodra overeenstemming bestaat over het eindproduct, beginnen we met het 'live' plaatsen de productie. Dit kan op één van de webservers bij Medusa of bij een Internet provider van eigen keuze.

6. Onderhoud & nazorg

Onderhoud van je website, app of applicatie is altijd nodig. Je moet hierbij denken aan het actualiseren van de content of het aanvullen of verbeteren van bepaalde functionaliteit.
Verder is het ook raadzaam om constant in de gaten te houden of de website, app of applicatie nog goed werkt in de browsers op verschillende platforms omdat deze browsers nogal eens nieuwere versies ontwikkelen.
Bij Wordpress is het verder ook nog verstandig om de upgrades van Wordpress in de gaten te houden om ontdekte gaten zo snel mogelijk te dichten en zo dus het hacken van websites te voorkomen.
Voor het controleren van een goede browser werking en upgrades van Wordpress websites, biedt Medusa servicecontracten aan om je te ontzorgen.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Duidelijke fasering

Uitgebreide kennismaking & bespreking

Projectvoorstel (offerte)

 

Overeenkomst en briefing

   

Ontwerp­voorstellen, terugkoppeling en goedkeuring

 

Technische realisatie en intern testen

 

Testen en beoordelen door klant

 

Afronden / opleveren en instrueren

 

Onderhoud & nazorg

Maatwerk projecten

Nominette

Al sinds 1920 maakt Nominette gepersonaliseerde geweven producten zoals kledinglabels en festivalbandjes. Via de webshop zijn deze op een interactieve manier samen te stellen. Het vakmanschap van Nominette verzekert de klant van een kwaliteitsproduct.

Dorpel-shop

Samen met vensterbank-shop dé webshop voor mooie hardstenen producten. Via de webshop kan de klant zijn wensen invoeren waarna direct een prijsberekening getoond wordt.

Samen voor Eindhoven

Samen voor Eindhoven is bruggenbouwer tussen maatschappelijke organisaties, bedrijven en de lokale overheid. Samen zetten zij zich in voor verbinding in de regio zodat iedereen mee kan doen.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina