• Nieuwsbrieven

Soms wil je een gerichte boodschap

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Nieuwsbrieven

Met een e-mailnieuwsbrief kunt je je klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws of attenderen op aantrekkelijke aanbiedingen. E-mailingen zijn met relatief weinig kosten en inspanningen samen te stellen en te versturen. Ze vormen een uiterst efficiënte directmarketing tool.

Medusa biedt voor e‑mailnieuwsbrieven twee oplossingen

 

  • Medusa nieuwsbriefmodule is een maatwerkoplossing die integraal onderdeel uitmaakt van de onderhoudsomgeving behorende bij de website. Het is een eenmalige investering die daarna vrij te gebruiken is ongeacht het aantal verstuurde mailingen.


  • Medusa Mail is een gespecialiseerde server van Medusa ingericht om mailingen van diverse klanten te versturen. Deze omgeving biedt naast het maken en versturen, uitgebreide mogelijkheden tot beheer van relaties en rapportages van mailingen.


 

Interesse, vragen of wil je een account aanvragen? 
Neem contact met één van onze accountmanagers voor een afspraak of bel 040-7470070.

 

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

efficiënte directmarketing

Recent

Samen voor Eindhoven

Samen voor Eindhoven is bruggenbouwer tussen maatschappelijke organisaties, bedrijven en de lokale overheid. Samen zetten zij zich in voor verbinding in de regio zodat iedereen mee kan doen.

Nominette

Al sinds 1920 maakt Nominette gepersonaliseerde geweven producten zoals kledinglabels en festivalbandjes. Via de webshop zijn deze op een interactieve manier samen te stellen. Het vakmanschap van Nominette verzekert de klant van een kwaliteitsproduct.

Claassen Moolenbeek & partners

Dit landelijk netwerk van partners biedt ondernemers expertise om hun strategie te verbeteren en ze adviseren bij overname en financiering.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina