• goed vindbaar voor de zoekmachines, snuffelende honden

Goed vindbaar voor de zoekmachines

Zodat zoekers jouw klanten worden!

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Online marketing

Het goed vindbaar zijn van je website is erg belangrijk want als je website niet gevonden wordt, dan heb je er weinig aan.

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Daarom besteedt Medusa aan SEO erg veel aandacht. In eerste instantie worden alle websites zodanig gebouwd dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Hoog scoren in Google betekent meer verkeer naar uw website, meer mogelijkheden tot naamsbekendheid, verkoop en realisatie van communicatiedoelstellingen.


Echter alleen de website hierop voorbereiden is niet voldoende. Er zijn nog veel meer onderdelen waar op gelet moet worden om mensen naar je website toe te krijgen. Indien gewenst kan Medusa hier eenmalig of periodiek advies geven voor het verhogen van het aantal bezoekers naar de website.

Belangrijk bij SEO
Om je een idee te geven welke elementen van belang zijn bij het verhogen van het aantal bezoekers op uw website, geven we hier een beknopt overzicht:

  • Opbouw van de site
  • Inhoud van de site
  • Interne linkstructuur
  • Link building
  • Trefwoorden

Voor meer informatie over online marketing kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze accountmanagers voor een afspraak.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Als je website niet gevonden wordt... dan mis je iets!

Recent

Claassen Moolenbeek & partners

Dit landelijk netwerk van partners biedt ondernemers expertise om hun strategie te verbeteren en ze adviseren bij overname en financiering.

Best Design Sanitair

Best-Design Sanitair is al meer dan 40 jaar actief in de sanitair branche en inmiddels een gerenommeerd merk dat synoniem staat voor trendsettend design, kwaliteit en service.

Familyland

Familyland is een vakantiepark in Noord Brabant. Naast vakantievilla’s en Finse bungalows heeft het ook een camping. Medusa implementeerde een integrale koppeling naar HolidayAgent voor het online boeken van accommodaties.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina