Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Medusa en Plexus gaan samen verder

Medusa Usage Advice B.V. heeft op 1 augustus 2006 internet dienstverlener Plexus ICT BV overgenomen. Personeel en klanten van Plexus hebben - in een goede verstandhouding - de overstap naar Medusa gemaakt.

De beide bedrijven hebben de afgelopen 10 jaar uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met het ontwerpen en ontwikkelen van Internetoplossingen in de breedste zin van het woord. Door samen te gaan kunnen we u als klant meer service en een breder diensten- en productenpakket aanbieden. Ons team van 11 ervaren medewerkers staat hiervoor klaar.

De diensten en producten waarvoor u bij Medusa terecht kunt, zijn:

  • Advisering – advies over communicatie via internet, usability/webtoegankelijkheid (voor onder andere gehandicapten) en technische randvoorwaarden
  • Websites - design en ontwikkeling op maat; functioneel, zakelijk, passend bij de organisatie, op gebied van internet, intranet en extranet
  • Content management systemen – gebruiksvriendelijk site onderhoud in diverse vormen op basis van huren of kopen
  • Producten – zowel de Plexus producten (Plex-Free, Plex-Mailing, Plex-print en alle CMS modules) als de Medusa producten (Medusa Bussiness Club, Medusa Shop, Medusa Intranet, Medusa Nieuwsbriefmodule)
  • Applicaties – extra functionaliteit voor websites zoals online relatiebeheer en speciale bestelsystemen en andere maatwerkoplossingen
  • Zoekmachine optimalisatie – verbeteren van de vindbaarheid van websites in met name Google
  • Onderhoud – actualiseren, uitbreiden en restylen van websites
  • Hosting, domein en e-mail – veilige, snelle en betrouwbare dienstverlening vanuit een professionele serverruimte
  • DVD/CDROM – ontwikkelen van presentaties en applicaties op DVD/CD

In de toekomst gaat medusa het complete producten en dienstenpakket verder optimaliseren en integreren, waarbij de wensen van onze klanten en de marktontwikkelingen centraal staan.

Met de nieuwe combinatie en de welbekende service van Plexus en Medusa hopen wij u ook in de toekomst van dienst te zijn bij het realiseren van uw wensen.


Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

  Delen
 

Zegt het
voort

Product aanbod

Berichten

Naar bovenkant pagina