• Vacaturemodule laten maken
Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Vacaturemodule laten maken

Medusa heeft diverse vacaturemodules voor online toepassingen gerealiseerd. Een vacaturemodule maakt het eenvoudig om overzicht te houden over de inhoud, planning en geschiedenis van je vacatures. Je kunt bepalen welke het belangrijkste zijn en waar je die eventueel in een shortlist wilt tonen. Je kunt indien gewenst een sollicitatieformulier plaatsen of een cv laten uploaden. Met één klik zet je vacatures online of on hold.
Wij geven je graag vrijblijvend advies over de wensen die je hebt voor je online doelen en wij kunnen de vacature module maken die bij jou past!

Koppelen externe vacaturemodule

Een koppeling maken van een externe vacaturemodule naar een website is ook een van de toepassingen die Medusa heeft gerealiseerd. 

Altijd beschikbaar

Met deze web toepassing kun jij 24/7 je vacatures beheren en geïnteresseerden laten reageren. 

Je kunt zelf bepalen hoe de beheeromgeving er uit ziet en functioneert. Dat kan een eenvoudige invulling zijn maar ook een uitgebreidere omgeving. Denk aan een beheeromgeving waarin je diverse gegevens, al dan niet gekoppeld aan elkaar, in overzichten kunt zien en in bijzondere weergaves zoals bijvoorbeeld cirkeldiagrammen. Wij zorgen ervoor dat alles responsive is en dus op alle schermen goed toegankelijk.

En we maken alles AVG proof, dus kun je gerust zijn over de privacy van de gebruikers. 

  

Jij weet wat je wil

Als ondernemer ben je thuis in je vak en heb je een eigen visie op de online oplossingen voor je bedrijf. Wij hebben de expertise om die ideeën online te realiseren en willen je daarbij graag van dienst zijn.

 

Kijk voor meer mogelijkheden bij maatwerk applicaties.

 

 


 

Vragen?

Medusa biedt professioneel advies, realisatie en ondersteuning voor extra functionaliteit in een website. Heb je vragen hierover? Wij helpen graag om je ideeën vorm te geven!

 

Neem voor informatie of een afspraak contact op met Henk Koning via henk@medusa.nl of met Angelic Engel via angelic@medusa.nl of bel 040-7470070 of vul onderstaand formulier in.

 

 

 


Vernieuw code  als je de tekst niet kunt lezen

* Deze velden zijn verplicht
Naar bovenkant pagina