Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Urenregistratie systeem / urenregistratie app

Dagelijks online eenvoudig uren laten registreren, waar en wanneer je maar wilt. Heb direct overzicht en inzicht doordat uren snel en goed worden bijgehouden. Koppel alles aan de juiste tarieven en factureer de uren met gemaakte uitgaven meteen aan de opdrachtgever. Voorkom dubbele invoer door de goede koppelingen te maken. Medusa heeft diverse eigen maatwerk urenregistratie systemen gerealiseerd voor online toepassingen.
Wij geven je graag vrijblijvend advies over de wensen die je hebt voor je online doelen en wij kunnen het urenregistratie systeem maken dat bij jou past!

Altijd beschikbaar

Met zo’n web toepassing  kunnen je medewerkers en jij als beheerder, 24/7 de gewenste zaken regelen. 

Je kunt zelf bepalen hoe de beheeromgeving er uitziet en functioneert. Dat kan een eenvoudige invulling zijn maar ook een uitgebreidere omgeving. Denk aan een beheeromgeving waarin je diverse gegevens, al dan niet gekoppeld aan elkaar, in overzichten kunt zien en in bijzondere weergaves zoals bijvoorbeeld cirkeldiagrammen. Wij zorgen ervoor dat alles responsive is en dus op alle schermen goed toegankelijk.

En we maken alles AVG proof, dus kun je gerust zijn over de privacy van de gebruikers. 

Jij weet wat je wil

Als ondernemer ben je thuis in je vak en heb je een eigen visie op de online oplossingen voor je bedrijf. Wij hebben de expertise om die ideeën online te realiseren en willen je daarbij graag van dienst zijn.

 

Kijk voor meer mogelijkheden bij maatwerk applicaties.

 

Vragen?

Medusa biedt professioneel advies, realisatie en ondersteuning voor extra functionaliteit in een website. Heb je vragen hierover? Wij helpen graag om je ideeën vorm te geven!

 


Wil je een afspraak maken om te praten over urenregistratie?

Bel of mail!

Medusa 040-7470070
Angelic Engel angelic@medusa.nl
Henk Koning henk@medusa.nl

Of maak gebruik van onderstaand formulier

 

 


Vernieuw code  als je de tekst niet kunt lezen

* Deze velden zijn verplicht

Alles in
één overzicht!

Naar bovenkant pagina