• inschrijfsysteem
Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Een online inschrijfsysteem of afsprakensysteem kapper laten maken

Wij hebben diverse eigen maatwerk inschrijf-/afsprakensystemen gerealiseerd voor online toepassingen en ook externe systemen in sites geïmplementeerd. Wij geven je graag vrijblijvend advies over de wensen die je hebt voor je online doelen en kunnen uiteraard het gewenste voor je bouwen. Ben je bijvoorbeeld een kapper dan krijg je het afsprakensysteem dat bij jou past!

Altijd beschikbaar

Met zo’n web toepassing  ben je 24/7 in beeld en kan iedereen elk moment zijn inschrijving of afspraak regelen. Indien beoogd kan dit met een online betaalmogelijkheid en een goede afhandeling  met e-mails en/of sms meldingen voor bijvoorbeeld herinneringen.

Je kunt zelf bepalen hoe dit in de site en in de beheeromgeving er uit zal zien en functioneert. Dat kan een eenvoudige invulling zijn maar ook een uitgebreidere omgeving waarin je diverse gegevens al dan niet gekoppeld aan elkaar in overzichten kunt zien en in bijzondere weergaves zoals bijvoorbeeld cirkeldiagrammen. Wij zorgen ervoor dat alles responsive is en dus op alle schermen goed toegankelijk is.

En we maken alles AVG proof, dus kun je gerust zijn over de privacy van de gebruikers. 

Jij weet wat je wil

Ben je advocaat, personal trainer, tandarts, rijschoolhouder, kapper, makelaar of pschycholoog, geef je cursussen of trainingen, heb je een yoga studio, nagelstudio, sauna, beautysalon, tandenbleekbedrijf of sportschool, verhuur je vakantiehuizen of boten?

Jij kent je vak en bent ondernemend en jij hebt je eigen visie over de online benadering van je doelgroepen. Wij hebben de expertise om die ideeën online te realiseren en willen je daarbij graag van dienst zijn.

 

Kijk voor meer mogelijkheden bij maatwerk applicaties.

Vragen?

Medusa biedt professioneel advies, realisatie en ondersteuning voor extra functionaliteit in een website. Heb je vragen hierover? Wij helpen graag om je ideeën vorm te geven!

 


Wil je een afspraak met ons om te praten over een online inschrijf- of afsprakensysteem?

Bel of mail!

Medusa 040-7470070
Angelic Engel angelic@medusa.nl
Henk Koning henk@medusa.nl

Of maak gebruik van onderstaand formulier

 

 


Vernieuw code  als je de tekst niet kunt lezen

* Deze velden zijn verplicht
Heb je een vraag over websites? Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Altijd welkom

Naar bovenkant pagina