• In Eindhoven op zoek naar een enquête tool
Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

In Eindhoven op zoek naar een enquête tool

Medusa heeft diverse enquête tools voor online toepassingen gerealiseerd. Met zo’n enquête tool doe je eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk online onderzoek met de vragenlijst die je wilt. Het ziet er goed uit op zowel desktop, tablet als mobiel en is makkelijk te gebruiken.  Bepaal zelf wie je wilt benaderen en deel een link via e-mail, je website, Facebook of bijvoorbeeld Twitter. 
Wij geven je graag vrijblijvend advies over de wensen die je hebt voor je online doelen en wij kunnen de enquête tool maken die bij jou past!

Altijd beschikbaar

De enquête tool is 24/7 te beheren en beschikbaar voor respondenten. Je kunt zelf bepalen hoe de beheeromgeving er uit ziet en functioneert. Dat kan een eenvoudige invulling zijn maar ook een uitgebreidere omgeving. Je krijgt meteen automatisch de resultaten op de gewenste manier. Denk aan tabellen, grafieken of cirkeldiagrammen. Wil je een specifieke analyse of iets filteren dan kan dat. En natuurlijk kunnen de resultaten geëxporteerd worden als een Excel, CSV of PDF bestand. Zoals al gezegd: wij zorgen ervoor dat alles responsive is en dus op alle schermen goed toegankelijk.

En we maken alles AVG proof, dus kun je gerust zijn over de privacy van de gebruikers. 

  

Jij weet wat je wil

Jij bent thuis in je vak en hebt een eigen visie op de online oplossingen voor de organisatie. Wij hebben de expertise om die ideeën online te realiseren en willen je daarbij graag van dienst zijn.

 

Kijk voor meer mogelijkheden bij maatwerk applicaties.

 

 


 

Vragen?

Medusa biedt professioneel advies, realisatie en ondersteuning voor extra functionaliteit in een website. Heb je vragen hierover? Wij helpen graag om je ideeën vorm te geven!

 

Neem voor informatie of een afspraak contact op met Henk Koning via henk@medusa.nl of met Angelic Engel via angelic@medusa.nl of bel 040-7470070 of vul onderstaand formulier in.

 

 

 


Vernieuw code  als je de tekst niet kunt lezen

* Deze velden zijn verplicht
Naar bovenkant pagina