Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

WordPress support

Wat kun je van ons verwachten als het over WordPress gaat?
Medusa biedt professioneel advies, realisatie en support voor WordPress sites. Hoewel het mogelijk is zelf een WordPress site te installeren en verder gewenste aanpassingen te doen, kunnen er veel vragen overblijven die om een goed advies en deskundige aanpak vragen.
Niet iedereen heeft die deskundigheid in huis of heeft de tijd om die te verwerven.

Medusa biedt de professionele technische ondersteuning voor Wordpress waarmee gebruikers met een gerust hart kunnen kiezen voor het WordPress-CMS.

Zodat je bijvoorbeeld zeker bent van:

 

Een uniek design Kunnen kiezen voor een uniek design met custom mogelijkheden.
Goede backups Niet alleen versiebeheer maar ook volledige geautomatiseerde back-ups. Denk aan databases en de mediabibliotheek.
Accuraat updatebeheer Het CMS, de thema's en plug-ins worden regelmatig actueel gehouden met updates. Vanwege mogelijke onderlinge beïnvloeding is controle om eventuele ongewenste effecten te bewaken zeer gewenst. 
Functionaliteit toevoegen Het toevoegen van nieuwe functionaliteit kan via standaard plugins. Als hierbij geen bevredigende oplossing gevonden kan worden dan beschikt Medusa over de expertise hiervoor maatwerk te leveren. (Dit vergt wel extra werk en heeft consequenties voor toekomstige onderhoudskosten).

 

Extra waakzaamheid
WordPress is door zijn populariteit een interessant doel voor hackers en vraagt om extra waakzaamheid.

Je kunt daar zelf zorg voor dragen maar je kunt deze taak ook aan Medusa uitbesteden. Deze ondersteuning kan onder meer in de vorm van een uren-strippenkaart (gebaseerd op een gereduceerd uurtarief).  

 

Vragen?

Heb je vragen over de realisatie van een site of specifieke onderdelen daarvan? Wij helpen graag! Of het nu gaat over het overnemen van beheer, het ontwerp, een idee, uitvoering of support.

Neem voor informatie of een afspraak contact op met Henk Koning via henk@medusa.nl040-7470070 of vul onderstaand formulier in.

 

Een afspraak maken voor je WordPress vragen

 

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

WordPress webshop laten maken

https://nl.wordpress.org/

Een fragment van de WordPress CMS omgeving

 

Wordpress projecten

Simple Simon

Met hun slimme werkbon app zijn zij marktleider met duizenden gebruikers in vele branches verspreid over 17 verschillende landen. Met hun webapp houd je eenvoudig overzicht door middel van digitale werkbonnen.

Claassen Moolenbeek & partners

Dit landelijk netwerk van partners biedt ondernemers expertise om hun strategie te verbeteren en ze adviseren bij overname en financiering.

Dorpel-shop

Samen met vensterbank-shop dé webshop voor mooie hardstenen producten. Via de webshop kan de klant zijn wensen invoeren waarna direct een prijsberekening getoond wordt.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina