Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Online marketing

Het goed vindbaar zijn van je website is erg belangrijk want als je website niet gevonden wordt, dan heb je er weinig aan.

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Daarom besteedt Medusa aan SEO erg veel aandacht. In eerste instantie worden alle websites zodanig gebouwd dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Hoog scoren in Google betekent meer verkeer naar uw website, meer mogelijkheden tot naamsbekendheid, verkoop en realisatie van communicatiedoelstellingen.


Echter alleen de website hierop voorbereiden is niet voldoende. Er zijn nog veel meer onderdelen waar op gelet moet worden om mensen naar je website toe te krijgen. Indien gewenst kan Medusa hier eenmalig of periodiek advies geven voor het verhogen van het aantal bezoekers naar de website.

Belangrijk bij SEO
Om je een idee te geven welke elementen van belang zijn bij het verhogen van het aantal bezoekers op uw website, geven we hier een beknopt overzicht:

  • Opbouw van de site
  • Inhoud van de site
  • Interne linkstructuur
  • Link building
  • Trefwoorden

Voor meer informatie over online marketing kun je vrijblijvend contact opnemen met één van onze accountmanagers voor een afspraak.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Als je website niet gevonden wordt... dan mis je iets!

Recent

Grafigids

De Grafigids is een naslagwerk voor professionals in de grafische sector, op papier en op het web. Alle spelers in de sector staan per regio duidelijk gegroepeerd. De zoektocht naar gespecialiseerd drukwerk, specifieke reclamebehoeften of unieke gadgets en technieken wordt zo eenvoudiger.

HBnieuws

'Lever je eigen nieuws aan voor jouw wijk of dorp' is het motto van deze opdrachtgever. De initiatiefnemer heeft verschillende websites om in deze behoefte van lokale gemeenschappen te voorzien.

Claassen Moolenbeek & partners

Dit landelijk netwerk van partners biedt ondernemers expertise om hun strategie te verbeteren en ze adviseren bij overname en financiering.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina