Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Intranet/extranet

Het intranet en extranet vormt binnen veel organisaties een centrale plek om interne informatie te delen met medewerkers of vaste klanten.

Centraal, actueel en altijd bereikbaar

Intranet

Met een intranet kun je interne informatie tussen medewerkers breed beschikbaar te maken en uit wisselen. Dit stelt je in staat om op kantoor, thuis of welke locatie dan ook de informatie te benaderen en te gebruiken.

 

Extranet

Wanneer een organisatie informatie of diensten toegankelijk wil maken voor bijvoorbeeld alleen klanten, partners of leveranciers dan noemt men dat een extranet.

 

Voor beide varianten biedt Medusa verschillende flexibele of maatwerk oplossingen. Je kunt je medewerkers een veilige en overzichtelijke omgeving bieden die optimale communicatie en kennisdeling mogelijk maken.
De belangrijkste eigenschappen die we belangrijk vinden hierbij zijn:

  • Gebruiksvriendelijk CMS (eenvoudig beheer van de informatie)
  • Gebruikersmodule voor autorisatie en beheer van gegevens van medewerkers
  • Uitgebreide zoekfunctie
  • Uitbreidbaar met vele modulen of speciaal maatwerk (urenregistratie, nieuws, CRM, verlofmodule, evenementen beheer, speciale informatie per gebruiker tonen etc.)
Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Centraal, actueel en altijd bereikbaar

Recent

Familyland

Familyland is een vakantiepark in Noord Brabant. Naast vakantievilla’s en Finse bungalows heeft het ook een camping. Medusa implementeerde een integrale koppeling naar HolidayAgent voor het online boeken van accommodaties.

Nominette

Al sinds 1920 maakt Nominette gepersonaliseerde geweven producten zoals kledinglabels en festivalbandjes. Via de webshop zijn deze op een interactieve manier samen te stellen. Het vakmanschap van Nominette verzekert de klant van een kwaliteitsproduct.

Dorpel-shop

Samen met vensterbank-shop dé webshop voor mooie hardstenen producten. Via de webshop kan de klant zijn wensen invoeren waarna direct een prijsberekening getoond wordt.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina