Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Efficiënte communicatie en onderhoudDeze online webapplicatie is vooral voor klanten die meerdere websites beheren of regelmatig onderhoud nodig hebben. Zij kunnen via deze omgeving nieuwe aanvragen toevoegen en de vorderingen van eerdere aanvragen bekijken. Op het moment dat een aanvraag uitgevoerd is, krijgt de klant automatisch bericht.

Ook is het mogelijk om storingen buiten kantooruren te melden als het gaat om websites die gehost worden op een webserver van Medusa. De melding komt automatisch uit bij iemand van Medusa die het probleem verder zal opvolgen.

Enkele klanten werken al tot grote tevredenheid met dit nieuwe extranet Zij waarderen de overzichtelijkheid van een centrale omgeving die duidelijk aangeeft wat de status is van verschillende aanvragen. Alle noodzakelijk informatie is met een paar muisklikken bij de hand en ook eenvoudig te wijzigen.

Medusa biedt deze omgeving gratis aan voor alle klanten. Heeft u ook interesse om de applicatie eens te bekijken en eventueel te gaan gebruiken, dan kunt contact met ons opnemen.


Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

  Delen
 

Zegt het
voort

Product aanbod

Berichten

Naar bovenkant pagina