Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Meer dan website bouwen alleen

"Vitaal Grijs" is de Brabantse aanpak voor een vernieuwend ouderenbeleid: een nieuwe kijk op het ouder worden, waarbij behoud van zelfstandigheid en de 'empowerment' van ouderen centraal staan. 
 
Hiervoor is de inzet nodig van de ouderen en hun organisaties, gemeenten, (welzijns)instellingen voor ouderen en kennis- en ondersteuningsinstituten in Brabant. Al in 1998 heeft de Provincie Noord-Brabant het initiatief genomen om een in nauwe samenwerking met alle partijen een uitgebreid programma van proefprojecten op te zetten.
Vanaf het begin is Medusa als adviseur en ondersteuner inhoudelijk betrokken bij twee van de vele Vitaal Grijs projecten. Beide zijn gericht op het stimuleren van computer- en internetgebruik onder senioren.

In 2001 ontwikkelde Medusa in opdracht van de Provincie de Vitaal Grijs website. De site dient als platform voor de uitwisseling van informatie en ervaringen rondom de lopende en aankomende projecten. Aangevuld met een uitgebreide nieuwsrubriek, een forum en productcatalogus krijgt de bezoeker een compleet beeld van de stand van zaken en de concrete resultaten.

Recent heeft de website een complete restyling ondergaan ( zie VitaalGrijs.nl ) en is Medusa ook actief bezig met het onderhouden van de inhoud van de website in samenspraak met het projectbureau en de projectleiders.

Kortom Vitaal Grijs is een uitstekend voorbeeld waarbij advies, realisatie en onderhoud naadloos op elkaar aansluiten. 


Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

  Delen
 

Zegt het
voort

Product aanbod

Berichten

Naar bovenkant pagina