• online betalen, veilig, gemakkelijk en goed geregeld, betalen achter hert scherm

Online betalen, veilig, gemakkelijk en goed geregeld

Betalen achter hert scherm zoals jij het wenst!

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Online betalen

Medusa heeft ruime ervaring met het toevoegen van online betaalmogelijkheden op sites en webshops. Afhankelijk van het doel en de wensen van de klant maken we daarbij gebruik van verschillende aanbieders van online betaalmethoden. Denk aan bedrijven als Ingenico, Sisow, Cardgate en Mollie.

Welke aanbieder kiezen?

Een belangrijke factor bij deze keuze is de manier waarop de aanbieders hun kosten met de afnemers van de dienst verrekenen.

De ene aanbieder rekent per betaling een vast bedrag af terwijl de ander een bedrag rekent voor een vooraf bepaald aantal transacties. Waarbij dan weer de gemiddelde transactieprijs kan dalen naarmate het aantal transacties stijgt.

Ben je gericht op de Nederlandse markt of meer internationaal? Ook dat kan namelijk de keuze beïnvloeden. Verder zijn bij alle aanbieders vrijwel dezelfde betaalmethodes mogelijk.

 

Sisow logo Ingenico logo Cardgate logo

 

 

 

Ik wil een betaalmogelijkheid op mijn site

Heb je een kvk-nummer? Heb je een zakelijke rekening? Over alle vragen bij het realiseren van online betalen op je site kan Medusa je adequaat informeren en goed terzijde staan. We helpen je graag, zodat je als site- of webshopeigenaar goed op de hoogte bent waarvoor je een overeenkomst aangaat met de aanbieder van de betaalmogelijkheden.

 

 

 

Ideal logo Maestro logo Afterpay logo
Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Veilig en betrouwbaar - 7 dagen per week

Webshop en bestelsystemen projecten

Nominette

Al sinds 1920 maakt Nominette gepersonaliseerde geweven producten zoals kledinglabels en festivalbandjes. Via de webshop zijn deze op een interactieve manier samen te stellen. Het vakmanschap van Nominette verzekert de klant van een kwaliteitsproduct.

EE Label Factory

Via deze website kunnen klanten geweven en geprinte labels samenstellen, zoals maat- en waslabels of hangtags. Duurzame productie is een van de kernwaarden.

Dorpel-shop

Samen met vensterbank-shop dé webshop voor mooie hardstenen producten. Via de webshop kan de klant zijn wensen invoeren waarna direct een prijsberekening getoond wordt.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina